Växtmarknader 2021

3. Växtmarknader 2021

Med tanke på rådande läge kommer vi inte kunna arrangera några större växtmarknader där vi bjuder in allmänheten. Däremot kommer två eller eventuellt tre mindre marknader enbart för oss medlemmar i Värmlandskretsen att gå av stapeln.

Eftersom vi behöver planera utifrån omständigheterna som råder när aktiviteterna är aktuella är informationen än så länge ofullständig. Ni kommer att få kompletterande information via mejl eller på hemsidan i god tid innan det är dags. Ni som saknar mejl och inte har tillgång till vår hemsida är välkomna att kontakta oss i styrelsen för att få information om de marknader ni är intresserade av. Våra kontaktuppgifter finns i bilaga 6. Styrelsen och hemsidan.

Söndag 23 maj. Växtmarknad i Molkom med externa försäljare.

Förhoppningsvis kan Larz Danielsson som driver nätbutiken Spezialplant.nu och Ulf Sill som vi träffat många gånger förr komma till oss för att sälja av sina fina och spännande växter. Larz kommer ända uppifrån norra Jämtland och Ulf ända nerifrån Blekinge så missa inte det här unika tillfället att handla av två av våra mest uppskattade plantskolister och försäljare om de har möjlighet att komma i dessa pandemitider. Vi återkommer med mer information senare. 

Växtmarknad i Ulvsby där vi medlemmar själva säljer.

Marknaden kommer att vara i anslutning till Ann-Britt Höglunds hem i Ulvsby, en mil norr om Karlstad. Vi återkommer med datum, tid och mer information senare. 

Eventuellt ännu en växtmarknad där vi medlemmar själva säljer, om intresse finns.

Beträffande den här marknaden har varken datum, tid eller plats diskuterats än. Om ni medlemmar har förslag, kanske på bakluckeloppis, kanske på en lämplig plats någonstans där vi inte brukar vara så ofta, kanske hemma hos någon som har så stort att vi kan sprida ut oss eller något annat, så mottages allt tacksamt. Kontakta gärna någon av oss i styrelsen för att diskutera olika idéer. Våra kontaktuppgifter finns i bilaga 6. Styrelsen och hemsidan.

Ni medlemmar som har växter att sälja kommer också att kunna öppna era trädgårdar för privata trädgårdsbesök efter överenskommelse, och sälja i samband med detta. Se mer information i bilagan som heter 4. Trädgårdsbesökefter överenskommelse. 

Ni som är intresserade av att köpa växter från Tommy och Vivi Ahnby på Gullmarsfjordens plantskola kommer förhoppningsvis att kunna göra det på samma sätt som förra året. Vi kollar upp möjligheterna och återkommer. 

Observera att programmet är preliminärt. Vi kommer fortlöpande att göra uppdateringar via mejl och hemsida, så håll utkik där. 

Ni som saknar mejl och inte har tillgång till vår hemsida är välkomna att kontakta oss i styrelsen för att få information om de marknader ni är intresserade av.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close