Foto på hemsidan och Instagram

5. Foto på hemsidan och Instagram

Nu i dessa tider när möjligheterna att hälsa på varandra och besöka varandras trädgårdar är begränsade tycker vi i styrelsen att det skulle vara trevligt med foton från varandras trädgårdar på hemsidan och Instagram. Vi hoppas att ni medlemmar vill vara med och bidra med vackra, roliga, minnesvärda eller på vilket annat sätt som helst intressanta bilder.

Foto på hemsidan

Vi alla som är medlemmar i Värmlandskretsen kommer att kunna visa våra foton på hemsidan. Du väljer vilka bilder du vill visa och skickar dem till vår webmaster Filip som kommer att layouta och administrera verksamheten. Om det är andra personer än du med på bilderna måste du ha deras godkännande innan du skickar in fotona. Viktigt är också att du tillsammans med fotona skickar med en kort rad där du uttryckligen skriver att de får användas på hemsidan. 

Har du frågor och funderingar, till exempel kring hur du ska skicka bilderna, kontakta Filip.

Filip Falk

Filip_falk@hotmail.com

076-619 18 90

Foto på Instagram

Nätet flödar över av bilder, men när de är från en god väns trädgård, från en plats där man varit eller kanske på någon man känner så klappar hjärtat lite extra. För att vi inom Värmlandskretsen ska kunna visa våra bilder för varandra i den påtvingade ensamhet som många av oss nu lever i undrar vi i styrelsen om någon/några av er medlemmar är intresserade av att starta och administrera ett Instagramkonto. 

Instagrankontot är tänkt som ett gemensamt konto för hela Värmlandskretsen där alla kan vara med och titta, och därdu/ni som vill starta och administrera det väljer vad som ska visas utifrån vad medlemmarna skickar in till dig/er.På så vis kan du/ni som sköter kontot välja bilder och skapa olika teman eller annat kul.

Är du/ni intresserade men vet inte hur ett sådant här konto fungerar så kan du/ni kontakta Filip så hjälper han till. 

Filip Falk

Filip_falk@hotmail.com

076-619 18 90

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close